VA-ingenjör med intresse för dagvattenhantering!

Vi söker dig som gillar att jobba i team och vill bidra till ett hållbarare samhälle! 

Vi söker nu en VA-ingenjör med intresse för dagvattenhantering. Vi arbetar främst med VA-projektering och utformning av dagvattenlösningar i små och medelstora projekt, men storlek och typ av projekt varierar över tid. Vi arbetar både i tidiga skeden med VA-projektering och i senare Bygghandlingsskede med olika typer av VA- och dagvattenanläggningar. Du kommer också att arbeta tillsammans med våra landskapsarkitekter för att hitta den optimala lösningen i varje enskilt projekt.

Vi tror att du är en nyfiken person som vill driva projekt och odla kundkontakter. Vårt mål är att alla medarbetarna känner sig delaktiga i uppdragen och verksamheten samt får ta ansvar och utvecklas. Vi vill att du är med och skapar en positiv och attraktiv arbetsplats där vi arbetar tillsammans för att hitta kreativa lösningar som möter kundens förväntningar och löser framtidens utmaningar.  

Du kommer arbeta med projektering och behöver därför behärska AutoCad, Civil3D eller NovaPoint VA. Du har erfarenhet av att upprätta handlingar från tidiga skeden till relationshandlingar. Det är en merit om du kan upprätta förfrågningsunderlag enligt AB och ABT och är väl förtrogen med Anläggnings-AMA.

Novaterra AB är ett medarbetarägt konsultföretag.


Varmt välkommen att höra av dig till Jimmy Jonsson!
jimmy@novaterrra.se eller tel: 070 678 3168
www.novaterra.se